Referenties

Winkelcentra

De Kroon -

Het stadshart van Den Haag heeft de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan, die zijn weerga niet kent. In deze nieuwe stadskern verrijzen gebouwen die de skyline van Den Haag keer op keer markeren. Hier ontwikkelen Haag Wonen, Kristal en Bouwfonds MAB nieuw elan: de Kroon. Een gebouw met toonzettende allure dat plaats biedt aan luxe woningen, smaakvolle kantoren en uitnodigende winkels.

Wonen, werken, winkelen en ontspannen op één locatie in de Hofstad. In de Kroon maak je onderdeel uit van het nieuwe stadshart van Den Haag.

Amstock Produkties heeft ter gelegenheid van het startsein van dit project de festiviteiten verzorgd. Er werd op het naastgelegen terrein een tent sfeervol ingericht en werden de gasten voorzien van een drankje en hapje. De burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen, verrichtte met enkele andere autoriteiten de officiële handeling. Deze bestond o.a. uit het oppompen van een 7 meter hoge kroon. Natuurlijk ging dit gaat met spectaculaire effecten zoals vuurwerk en confetti.

Kristal projectontwikkeling

   
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

call us   email