Voorbeeldtekst

Vuurwerk, laser & licht

Vuurwerk, laser & licht

 

De jarenlange ervaring van Amstock Produkties op het gebied van vuurwerk evenementen leert dat de samenstelling van een op maat geproduceerde vuurwerkshow het beste resultaat oplevert. Een Vuurwerkshow als hoogte punt van uw evenement is een absolute publiekstrekker, vuurwerk blijft de mensen fascineren!

Mede dankzij investeringen in nieuwe pyrotechnische technologieën en gecertificeerd personeel staat Amstock Produkties garant voor de hoogste kwaliteit. Originele, creatieve concepten worden door ons geïntrigeerd in de shows waardoor de kijker geboeid blijft van
de openingsknal tot aan de afsluitende gouden regen van sterren
.

                                 Vuurwerk                           Laser                               Licht

Amstock Produkties produceert geavanceerde spektakelshows, MEGAFX© voor zowel buiten als binnen evenementen. Door de toevoeging van geluid, laser, licht en grootbeeldvideo ontstaat een strak geregisseerd en vooraf geprogrammeerd multimediaal programma waarin alle aspecten zijn geïntegreerd en elkaar opvolgen in een adembenemend schouwspel.


 

Amstock Produkties is in het bezit van een eigen toepassingsvergunning. Wij verzorgen vanaf de aanvraag tot de uitvoering het gehele vuurwerk evenement in eigen beheer. Daar onder valt de aanvraag van alle noodzakelijke vergunningen, locatie bezoek en overleg met de betreffende instanties.

In verband met de gewijzigde regelgeving rond vuurwerkevenementen moet u rekening houden met een minimale aanvraagperiode van 2 weken voor een kleine buiten show en een flinke indoor show.
Voor grote vuurwerkshows geldt een aanvraag periode van 14 weken.