Bouwhandeling

Bouwhandeling

Bouwhandeling

 

Het opzetten van openingsproducties van winkelcentra is één van onze specialiteiten. Amstock Produkties organiseert al meer dan 20 jaar nationaal en internationaal verschillende producties op het gebied van openingen van winkelcentra, ondernemers evenementen, 1 paal ceremonies, ground breaking events en hoogste punt feesten van utiliteitsprojecten.

Door het op maat ontwikkelen en produceren van creatieve en unieke concepten biedt Amstock Produkties een oplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van officiële handelingen en evenementen.Onze brede ervaring zorgt ervoor dat u op aangename wijze uw doelstelling bereikt. Wij werken daarom vanuit een creatief concept. We bedenken niet alleen, maar voeren alles ook "tot in de puntjes verzorgd" uit.

Complete bouwputten worden getransformeerd tot showlocaties. Bij deze officiële handelingen verzorgen we ook de totale productie. We regelen de idelae locatie, we kunnen uw eigen pand veranderen to feestlocatie of plaatsen zelfs een tent op de bouwlocatie. Tevens verzorgen we de complete catering maar ook de totale inrichting, audio/visuele middelen, decoratie, groen en bloemversiering wordt door ons niet vergeten.


                                   Klik op een foto voor meer informatie over de referentie

                       
ground breaking event, start sloop  eerste paal winkelcentrum  bouwhandelingen met themabouwhandeling met kinderen  officiele bouwhandeling  symbolische ondertekening
spectaculaire start bouw  antieke heistelling  eerste paal met vuurwerk koker storten met kinderen  spectaculaire vliegende act  kubel storten met bouwengel