Voorbeeldtekst

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Amstock houdt zich tevens bezig met productpresentatie in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om het openen van een stadion, de introductie van een nieuw logo of bijvoorbeeld het plaatsen van een eyecatcher, Amstock bedenkt een concept waarbij de exposure maximaal is.

vuurwerk multimedia show organisatie totaal evenement confetti streamers huldiging decoratie styling inrichting

Amstock werkt met vakbekwame medewerkers die uiteraard over de relevante diploma's en certificaten beschikken en natuurlijk neemt Amstock alle Arbo-regels in acht.

Regelgeving

In de evenementen branche heeft Amstock te maken gekregen met steeds strengere regels; daarom is Amstock bij enkele brancheorganisaties aangesloten om zo optimale kwaliteit te kunnen garanderen en voor de klanten het beste product te kunnen leveren. Amstock heeft uiteraard een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) laten uitvoeren om niet voor verrassingen te komen staan.


Internationaal
Frankrijk, Portugal, Polen, Luxemburg, Duitsland, Italië, België, Amstock Produkties verzorgt haar spectaculaire producties niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten; voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers. Een exclusief buitenlands relatie netwerk is ontstaan door een jarenlange samenwerking van verschillende bedrijven. Meestal gaat dit om een complete productie, maar ook worden we vaak benaderd voor het verzorgen van het hoogtepunt van de show.