Voorbeeldtekst

Special effects

Amstock Produkties huren Olympische vlamzuilen vuurschaal.verhuur van Prachtige rood koperen gasvlammen vlamzuilen. Elektronische ontsteking op afstand te bedienen. Ideaal voor olympische thema vlam ontsteken. Voorzien van grote gasbrander, ontsteken met fakkel. Theater fakkel veiligheidsfakkel olympische vlam te huur. Decoratief vuur vlammen. veilige theaterfakkel voor het ontsteken van het olympisch vuur. Geschikt voor decor doeleinde en officiëlle handeling. uniek Olympic flame system.

Olympisch Vuur

 

Amstock Produkties heeft in haar verhuur programma prachtige rood koperen Olympische vlamzuilen. De vlamzuilen zijn geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik en hebben een instelbare vlamhoogte. Tevens zijn de vlamzuilen voorzien van de benodigde veiligheidsaspecten voor een veilig gebruik van het systeem.

De vlamzuilen zijn op afstand aan en uit te zetten wat in combinatie met een theaterfakkel de mogelijkheid biedt tot een uitermate geschikt product voor een officiële handeling, het ontsteken van het Olympisch vuur.

De hoge decoratieve waarde van deze Olympische vlamzuilen gecombineerd met de mogelijkheid tot een officiële handeling maakt dit product uniek.

                Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

                                      call us    email      

                               olympische vuur vlam huren

olympisch vuur onststeken olympic flame

                              gasvlammen theater fakkel