Voorbeeldtekst

Special Products

Amstock Produkties gespecialiseerd in spectaculaire openingen, bedrijfs presentaties en logo onthullingen.De specialist in gebouw inpakken. Volledig inpakken van gebouwen tot het amekn van een object van een pand.Spectaculaire bouwbord onthulling of product lancering Amstock Produkties jarenlange ervaring biedt de garantie op een fantastisch evenement.gehel traject van otwerp tot uitvoering, uniek project met het creeren van een 3D effect aan een gevel. Locatie onderzoek geeft duidelijkheid over de mogelijkheden. Klantgericht meedenken en adviseren naar een ontwerp met het beste resultaat.Materiaal keuze voor marketing stunt of promotionele activiteiten.Steiger aankleden met geprinte doeken voor reclame campagne.

Gebouw inpakken

 

Wat is er opvallender dan het inpakken van gebouwen of objecten? De abstractie van deze Eye Catchers zijn groot en geven veel ruimte voor promotionele activiteiten! Een unieke uitstraling is opvallend en niet te missen!

Amstock Produkties heeft een jarenlange ervaring in het creatief ontwerpen, creeren en plaatsen van uitingen op en aan gebouwen. Van het volledig inpakken van een gebouw voor een marketing stunt tot het creeren van een 3D object op de gevel van uw pand, alles is mogelijk! Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp en productie tot aan de montage.

Verschillende technieken en materialen worden ingezet voor het te behalen resultaat, ieder project is uniek en krijgt zijn eigen keuze in materiaalsoort. Het gehele proces start met het visualiseren van uw wensen waarna een uitgebreid locatie onderzoek uitsluitsel geeft in de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en adviseren u waarnodig.

Een sierlijke strik op uw pand? Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden!

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om de actie spectaculair te ondersteunen met Special Effects. Amstock Produkties beschikt over een reeks van producten welke in eigen beheer uitgevoerd worden. Voorbeelden hierin zijn terug te vinden in onze referentie.

                     Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

                                        call us   email      

   gebouw inpakken reclame pand inpakken building wraps wrapping

   eye catcher gebouw inpakken reclame campagne prints