Voorbeeldtekst

Bouw evenementen

Amstock Produkties al 25 jaar gespecialiseerd in winkelcentrum openingen, officiële openingshandelingen, bouwbord onthullingen. Elke fase van uw bouwwerk heeft zijn eigen feestje. Viering van het bereiken van het hoogste punt of kijkdag op het bouwterrein. Amstock produkties heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van openingsproducties van winkelcentra, feestelijke opening van winkelgebied tot winkelstraat entertainment. Het onthullen van een bouwbord met een groot vallend doek en confetti effecten. De eerste paal slaan met een antieke heistelling of vuurwerk tijdens de viering van de startbouw. Feestelijke eerste paal met kinderen, kubel beton storten met kokerhandeling. Creatieve invulling aan uw startsein bouw evenement of opleveringsfeest met start verkoop. Winkelcentrum openingen met spectaculaire openingshandeling. Het uitvoeren van creatieve Winkelcentra promotie shopping mall stadshart promotie Amstock produkties ondersteunt en voert uw ideeën uit. Complete verzorging van het creatieve concept onze jarenlange ervaring biedt de garantie op een fantastisch evenement. Het hoogste punt van uw bouwwerk benadrukken? Originele en thematische bouwhandelingen, hoogte punten in ontwikkeling. Amstock produkties biedt een totaal pakket voor uw feest op de bouwplaats!

Bouw evenementen

 

Voor elke fase van de bouw heeft Amstock Produkties een officiële ceremonie. Het opzetten van openingsproducties van winkelcentra is één van onze specialiteiten. Amstock Produkties organiseert al meer dan 20 jaar nationaal en internationaal verschillende producties op het gebied van start bouw vieringen, eerste paal slaan, hoogste punt feesten en ook het opleveringsfeest vieren we graag met u mee.

Een bouwbord onthulling is een mooie gelegenheid om aandacht te vragen voor een project, daarnaast is het voor de opdrachtgever en de uitvoerende bedrijven een gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij de officiëlle handeling. Een bouwbord onthulling kan op verschillende wijze plaats vinden, door middel van een vallend doek, vuurwerk of ballonnen, alles is mogelijk. Wij bedenken graag een origineel en passend concept binnen het gewenste budget.

Complete bouwputten worden getransformeerd tot showlocaties. Bij deze officiële handelingen verzorgen we dan ook de totale productie. We regelen de ideale locatie, we kunnen uw eigen pand veranderen tot feestlocatie of plaatsen zelfs een tent op de bouwlocatie. Tevens verzorgen we de complete catering maar ook de totale inrichting, audio/visuele middelen, decoratie, groen en bloemversiering wordt door ons niet vergeten.

Door het op maat ontwikkelen en produceren van creatieve en unieke concepten biedt Amstock Produkties een oplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van officiële handelingen en evenementen. Onze brede ervaring zorgt ervoor dat u op aangename wijze uw doelstelling bereikt. Wij werken daarom vanuit een creatief concept. We bedenken niet alleen, maar voeren alles ook “tot in de puntjes verzorgd” uit.

                                  

                       Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

                                       call us   email      

                               Klik op een foto voor meer informatie over de referentie

ground breaking event, start sloop eerste paal handeling winkelcentrum opening winkelcentrumbouwbord onthulling officiele bouwhandeling symbolische ondertekeningspectaculaire bouwbord onthulling eerste paal slaan met antieke heistelling eerste paal slaan met vuurwerkkoker storten met kinderen spectaculaire vliegende act kubel beton storten met bouwengel