Voorbeeldtekst

Valsysteem

Amstock Produkties al 25 jaar gespecialiseerd in spectaculaire openingen, bedrijfs presentaties en onthullingen. Voor kunstwerk onthullen , creative Solutions, product lanceringen. ballonnenwand met special effects. Opening pand en officiële opening. Vuurwerk of valdoek met confetti en streamers. Creatieve product lancering, presentatie van objecten en gebouw uitpakken. Op koniginnedag groot vuurwerk tijdens sail of wereldhavendagen buitenvuurwerk. Opening door vallend doek of valdoek, gebruik van valsysteem zelfs draadloos. Bij de start van een bouwwerk zoals eerste paal tot complete verzorging doormiddel van kant en klaar concept. Aanleveren van openingsact met geluidset en licht faciliteiten. Compleet pand inpakken of alleen een grote opblaasbare strik erop? Onthulling pand met consumenten vuurwerk en aangevuld met pse artikelen. Groot spektakel met logo onthulling en presentatie. Uniek amstock valsysteem voor valdoeken en onthullingen! Multi media show met laser en vuurwerk tijdens popconcerten, televisie, theater. Opblaasbare 3d vormen, inflatables voor reclame uitingen of als decor. Feest in de bouwput met lasershow, fonteinen en bengaalsvuur complete verzorging van catering, decor en styling. Jaren lange ervaring in het uitvoeren van creatieve oplossingen om uw evenement, product of logo spectaculair te presenteren. Gebouw inpakken met doeken of het hoogste punt benadrukken. Prachtige rood koperen olympische vuurschalen voor typisch olympischvuur. Valsysteem zonder valmagneten of magneetklem stroomloos te installeren, solide en betrouwbaar systeem wat multi inzetbaar is. b2bevents of kick off event ondersteuning. Spectaculaire bouwbord onthulling of product lancering Amstock Produkties jarenlange ervaring biedt de garantie op een fantastisch evenement.

Het Amstock Valsysteem

 

Amstock Produkties heeft een uniek elektronisch bestuurbaar valsysteem ontwikkeld.
Door onze jarenlange ervaring in het openen, onthullen of presenteren van producten en panden was er vraag naar een accuraat, gebruiksvriendelijk en multi inzetbaar valsysteem. Eigenhandig is het systeem ontwikkeld, getest en geproduceerd! Inmiddels wordt het Amstock valsysteem al vele jaren ingezet tijdens grote evenementen en spectaculaire product presentaties.

Valdoek, Valsysteem  valmagneten vallend doek  Valdoek opening Arena

De techniek achter het Amstock valsysteem brengt een aantal grote voordelen met zich mee ten opzichte van andere bekende systemen zoals magneetklemmen of valmagneten. Het Amstock valsysteem activeert pas zodra er spanning op het systeem gezet wordt,  nooit bestaat er zo het risico dat een doek vroegtijdig naar beneden komt! Verder valt alleen het doek naar beneden en geen onderdelen van het systeem, zelfs een doek in de vorm van een cirkel kan vallen!

Middels speciale  booster packs is het mogelijk om lange afstanden te overbruggen  voor de grote valdoeken, daarnaast is het mogelijk om draadloos te werken.

Het Amstock valsysteem is een beproefd systeem met de ervaring van diverse spectaculaire producties, in onze referentie database staan enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

valkastje dropsystem  theater doek valmechanism  amstock valdoek systeem