Voorbeeldtekst

Special Products

Amstock Produkties al 25 jaar gespecialiseerd in spectaculaire openingen, bedrijfspresentaties en onthullingen. Grote strik op bedrijfspand met linten. Gebouw ingepakt als cadeautje, kado, decoratief aangekleed. Eyecatcher publiekstrekker inflatable strikken. Spectaculaire opening met feestelijk tintje Pand inpakken door middel van building wrapping, geprinte doeken. Feestelijke opening gebouw met commerciele of publieksactie. reclame campagne met ingepakt gebouw.

Strikken

 

Een feestelijke gebeurtenis vieren door een gebouw of object te voorzien van een reuze strik, natuurlijk is dit mogelijk! Linten langs de muren en een grote strik op het dak bij de betreding van een nieuw pand of officiële opening. Een originele manier om uzelf te presenteren met een feestelijk tintje als detail.

Amstock Produkties heeft enkele type inflatable strikken beschikbaar voor montage op of aan een gebouw. Wij verzorgen het complete pakket van de levering, montage en eventueel de benodigde berekeningen.

Een totaal concept voor een spectaculaire opening in combinatie met een reuze strik is in goede handen bij Amstock Produkties. Samen met u creëren we een concept waarin wij alle disciplines voor een geslaagd evenement samenvoegen, alleen het lint hoeft nog door geknipt te worden!

In onze referentie database staan enkele voorbeelden van grote strikken op panden.strik op pand inflatablestrikken inpakken opening

pand inpakken strik lint opblaas strik groot