Referenties

Bouwhandeling

Spijkenisse op Stelten  -

Amstock Produkties organiseert Spijkenisse op Stelten. Multi vastgoed, Corio en gemeente Spijkenisse vieren officiële opening Stadsplein, heropening winkelcentrum de Kopspijker en symbolische start nieuwe theater.

Spijkenisse viert de vernieuwing van het winkelhart, dat fors is uitgebreid. Ruim 250 winkels zijn er nu te vinden. In de afgelopen tien jaar is elke gevel aangepakt en vernieuwd en dat heeft geleid tot een verassend nieuw winkelcentrum met voor elk wat wils. Tien jaar bouwen, tien dagen feest! Tijdens deze dagen zijn er meer dan 25 internationale steltloop acts te vinden in het stadshart van Spijkenisse. Een hoogte punt van Spijkenisse op Stelten was het wereldrecord steltlopen.

Ruim 1200 leerlingen van 22 basisscholen in Spijkenisse hebben vrijdag 16 september 2011 het nieuwe wereldrecord steltlopen gevestigd. De leerlingen moesten tegelijkertijd 100 meter op stelten afleggen. 959 van hen bleven staan en daarmee werd het oude record van 737 steltlopers uit Canada verpulverd. Het is een officieel wereldrecord voor het Guinness book of records. Het resultaat werd bekend gemaakt door vertegenwoordiger Adam Wide van de Britse organisatie.

Een bonte stoet leerlingen op stelten sierde de straten van Spijkenisse. De deelnemers hadden allemaal hun stelten versierd. De klas die dat het mooiste gedaan had, kreeg een compleet verzorgde reis naar de Elfteling aangeboden. Wethouder Kees Dijkman maakte bekend dat groep 7/8 van basisschool de Duif uit Snoekenveen deze prijs heeft gewonnen. De andere kinderen kregen allemaal een medaille als aandenken aan deze unieke prestatie. Ron Boszhard was die middag de presentator van de recordpoging van het Guinness Book of Records.

   
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

call us   email