Referenties

Winkelcentra

Vleuterweide - vuurwerk

Vleuterweide Centrum is het nieuwe centrumgebied voor het westelijk deel van Leidsche Rijn en richt zich primair op de 40.000 inwoners in Vleuterweide, Veldhuizen, Vleuten – De Meern en omgeving. De winkels in het centrum zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Multi Vastgoed en Fortis Vastgoed Ontwikkeling. Vleuterweide Centrum, gelegen aan een waterpartij en het HOV-tracee, omvat circa 15.000 m2 winkels, 2.500 m2 kantoren, 185 huur- en 105 koopappartementen, koopwoningen en royale parkeervoorzieningen. Multi Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de woningen.

Fortis Vastgoed Vermogensbeheer is eigenaar van de winkels en de parkeergarage.

Vleuterweide Centrum, een uniek concept

Het centrumgebied is een uniek concept dat zich kenmerkt door een authentieke stedenbouwkundige opzet, gebouwen en markante architectuur, onder andere met Oudhollandse gevels die zich aan grachtenpanden doen denken. Tevens vindt er een samenspel plaats van pleinen en straten en wisselen grote en kleine gebouwen zich harmonieus met elkaar af en vormen samen met de inrichting van de buitenruimte unieke verblijfsplekken.

Amstock Produkties werd ingeschakeld om de feestelijkheden rondom de start van de bouw te vieren. De genodigden werden in een sfeervolle tent ontvangen waar ze van een drankje en hapje genoten. De officiële handeling werd door de autoriteiten verricht en bestond uit het laten ontbranden van het logo en dit werd vervolgd met een spectaculaire laser- en vuurwerkshow.

   
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

call us   email