Referenties

Bouwhandeling

Corpus Experience -

In opdracht van Corpus Experience BV heeft Amstock de feestelijke start van de bouw van dit nieuwe belevingscentrum te Oegstgeest verzorgd.

Koningin Beatrix heeft op 14 maart 2008 de nieuwe aanwinst van Oegstgeest, Corpus, officieel geopend. Amstock Produkties heeft deze productie op zich genomen.

Corpus ligt in Oegstgeest langs de A44, een gebouw in de vorm van een zittend mens of beter: reus van 35 m hoog. In Corpus maak je een reis door het menselijk lichaam, organen en ingewanden van de mens. Corpus is niet alleen een museum, maar ook een belevingscentrum. Een prikkelende ervaring, je ziet lichaamsprocessen, hoort het kloppen van het hart, ’t ruizen van het bloed, de ademhaling en longen. Een attractie en echte experience!

Het was een speciale middag. Burgemeester Els Timmers mocht samen met de initiatiefnemer van Corpus de heer Henri Remmers de koningin ontvangen. De Koningin opende het museum door het symbolische hart van Corpus in beweging te brengen. Met een druk op een rood oplichtend hart, vergezeld van het geluid van een bonkende hartslag, verrees een replica van de zittende mens Corpus uit een rookwolk.

Corpus Experience BV

   
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en advies

call us   email